Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Soulcalibur VI και Yakuza Kiwami ηγούνται του Humble Monthly Bundle Δεκεμβρίου

*
Όπως ανακοινώθηκε, τα Soulcalibur 6, Yakuza Kiwami και My Time at Portia είναι τα early unlock games του μηνός Δεκεμβρίου στο Humble Monthly Bundle. Είναι η δεύτερος συνεχόμενος μήνας που η Humble προσφέρει τρία early unlock games και το αφεντικό πραγατικά τρελέθηκε αν αναλογιστείτε πως όλα τα παραπάνω μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει μόνο με $12.

Το πακέτο δεν σταματάει εδώ. Θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια που θα αποκαλυφθούν σε περίπου τέσσερεις εβδομάδες. Λογικά θα είναι 5-6 μεσαίου βεληνεκούς κυκλοφορίες ή indies. Όσο για τον τρέχον μήνα, το καλάθι γεμίζει ασφυκτικά με τα Call of Duty: WW2, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy, Shenmue I & II, 11-11 Memories Retold, Synthetik: Legion Rising, Evergarden, και ένα νέο Humble Original, το Operator.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*